Shoefresh is de ideale schoendroger voor sportieve gezinnen. Schoenen kunnen namelijk door zweetvoeten makkelijk muf gaan ruiken met stinkende schoenen tot gevolg. Die geur ontstaat door schimmels en bacteriën te combineren met zweet en vocht. De geur verspreidt zich dan ook makkelijk in huis. Met Shoefresh is dit gelukkig verleden tijd.

Fris, droog & milieuvriendelijk

Shoefresh is de enige schoendroger die desinfecteert én droogt tegelijkertijd. De bacteriën en schimmels worden gedood door ozon in een eerste fase. In een tweede fase droogt Shoefresh de schoenen. Beide functies zet je afzonderlijk, indien gewenst, uit. 

Shoefresh is eenvoudig in gebruik en heeft slechts een half uurtje nodig om je schoenen te desinfecteren én drogen. Shoefresh maakt bovendien gebruik van de meest natuurlijke manier om te desinfecteren. Na gebruik blijven er geen resten achter in de schoen. De hoeveelheid ozon die vrijkomt blijft beperkt tot een absoluut minimum, die ver onder het wettelijk maximum ligt. Gebruik de shoefresh in een geventileerde ruimte zoals een bijkeuken of garage.

Droogt snel en efficiënt: ongeveer een half uurtje
Start en stopt automatisch
Eenvoudige bediening: kies je programma eenvoudigweg zelf
Stil in gebruik: minder dan 30 decibel
Super desinfecterend: ozontechniek is een natuurlijk proces dat 5 minuten duurt en niets schadelijks achterlaat in de schoen en ruimte