Massages

Heb je lichamelijke klachten zoals rug- of nekpijn? Of wil je de dagdagelijkse stress gewoon eens loslaten? Laat je door ons onder handen nemen. Wij bieden enkele zeer ontspannende massagetechnieken aan. Van hotstone massages tot voetreflexologie met helende werking.

Onze ontspannende en helende massages

Voetmassage

Bij een voetmassage (of voetreflexologie) wordt er door druk op de voet een bepaald gedeelte van het lichaam of een orgaan gestimuleerd of juist tot rust gebracht.

Elk gedeelte van het lichaam is terug te vinden op de voetrug of op de voetzool.

Lichaamsmassage

Een massage van rug, schouders, armen, benen of buik. Door stress kan je blokkades voelen in bepaalde lichaamsdelen. Wij zorgen door een ontspannende massage dat je geblokkeerde lichaamsdelen opnieuw los komen zodat je vrij ademhaalt en ontspannen naar buiten wandelt. 

Hot stone massage

Hot stone massages hebben een ontgiftende en ontspannende werking door de combinatie van warme stenen en oliën. Door die combinatie verdwijnt vermoeidheid en spanning als sneeuw voor de zon.

Een hot stone massage is ook aan te raden bij spierpijn, rugpijn, nekpijn, hoofdpijn, slechte doorbloeding, stress & vermoeidheid of gewoon als je eens lekker wilt genieten.

De Klankschaal massage

Een lichaamsmassage waarbij we tussendoor gebruik maken van de klankschaal die een rijke geschiedenis in boeddhistische tradities heeft en als zeer ontspannend ervaren wordt. Bij het bespelen van de klankschaal komt er niet enkel geluid, maar ook een trilling vrij. Elke klankschaal geeft bovendien een ander geluid, afhankelijk van vorm en gebruikt materiaal en heeft een andere betekenis.

De klankschaal zorgt voor:

Meer energie en levenslust
Ontspannen gevoel en lichaam dat tot rust komt
Beter slaap-waak ritme (neemt slaapproblemen weg)
Betere concentratie
Brengt immuunsysteem in evenwicht
Stabiliseert de bloeddruk
Synchroniseert de hersenhelft 
Rustigere ademhaling
Beter gehoor 


NIEUW: Rugmassage
met radiofrequentie

Deze nieuwe techniek van massage is ideaal voor de behandeling van cellulitis en striemen. Heb je zopas een zwangerschap achter de rug? Striemen op je benen, dijen, billen,.. kunnen hiervan een minder leuk gevolg zijn. Met deze behandeling merk je resultaat vanaf 3 behandelingen.