Make-up

Een belangrijke, zakelijke afspraak? Of duik je binnenkort in het huwelijksbootje? Viert je dochtertje haar tiende verjaardag? Je wilt stralend voor de dag verschijnen. Wij verzorgen dankzij jarenlange ervaring gepaste make-up arrangementen op jouw maat.

Magnifieke make-up arrangementen

Make-up is bedoeld om er beter uit te zien, zodat men zich uiteindelijk beter zal voelen.
Zoek eerst je eigen basisbenodigdheden voor een schitterende uitstraling. Wij bieden een ruim aanbod aan producten voor uw make-up


Welke producten voor make-up verkopen wij?
Allereerst hebben we producten, zoals de consealer, die oneffenheden van de huid wegwerken en een goede dekking geven aan de huid. Daarnaast is foundation onmisbaar om je huid verder te egaliseren en om je huid een mooie teint te geven. Hierbij heeft een droge huid behoefte aan een crèmige, romige foundation die een olie bevat en is een wat vette huid juist beter af met een olievrije foundation. Om de huid een matte finish te geven, hebben we nog losse en compacte poeders. Op deze manier kan je de make-up mooi bijwerken. Tot slot kan je jouw huid een kleur geven door er een blush aan toe te voegen. Lipsticks en gloss

Bruidsfeest op komst?

Je duikt in het huwelijksbootje en wil absoluut stralend voor de dag verschijnen. Wij bieden daarom twee verschillende bruidsarrangementen aan zodat jij een “shining star” bent op je gelukkigste dag. Om er voor te zorgen dat jij er piekfijn uitziet werken wij met kwalitatief zeer hoogstaande producten van het merk Karaja.

Premium

❥ 4 weken vooraf: proef make-up
❥ 2 weken vooraf: luxe gelaatsverzorging
❥ De grote dag: bruidsmake-up en eventuele bijwerking voor het avondfeest 

Deluxe

❥ 4 weken vooraf: proef make-up
❥ 2 weken vooraf: luxe gelaatsverzorging
❥ 1 week vooraf: ontharing benen en oksels
❥ 2 dagen vooraf: manicure en pedicure 
❥ De grote dag: bruidsmake-up en eventuele bijwerking voor het avondfeest 

Browista’s: je wenkbrauwen en wimpers verdienen het beste

Gecertificeerde RefectoCil Browista’s zijn verantwoordelijk voor de total look. Browista’s zijn experts in wenkbrauwstyling en weten het gezicht vorm & expressie mee te geven. Wij creëren wenkbrauwen op basis van haarkleur, teint en persoonlijke stijl. Eye lash en brow styling voor een mooie oogopslag gedurende een zestal weken.

Eye lash lift: wimperverving 
Eye lash curl: wimperkrulling


Deze nieuwe trend is niet meer weg te denken.