Shoefresh

Nieuw Shoefresh : De schoenverfrisser
Shoefresh is de enige schoendroger dat schoenen reinigt en droogt


Beschrijving

Fris en droog

De ideale schoenendroger voor sportieve gezinnen
Schoenen kunnen o.a. door zweetvoeten gemakkelijk muf gaan ruiken, het gevolg: stinkende schoenen. Deze geur is afkomstig van schimmels en bacteriën die ontstaan door de combinatie van zweet en vocht. Gezinnen waar veel gesport wordt, weten dat deze zweetlucht niet beperkt blijft tot de schoen, maar zich door het huis kan verspreiden. Daarnaast zijn schimmels en bacteriën niet goed voor de gezondheid. Ze kunnen namelijk voetschimmel en kalknagels veroorzaken.

Verfrissen in twee stappen
Shoefresh is de enige schoendroger die schoenen desinfecteert én droogt. Tijdens de eerste stap worden de schoenen gedesinfecteerd door middel van ozon, dat schimmels en bacteriën doodt. Tijdens de tweede stap droogt de Shoefresh de schoenen. Dit gebeurt van binnen uit, wat beter is voor het materiaal van de schoen dan het drogen op bijvoorbeeld de verwarming.
Beide functies kunnen afzonderlijk worden uitgezet.

Handig en snel
De Shoefresh is eenvoudig te gebruiken. Het enige wat je moet doen is de schoenen op de houders plaatsen. Het programma start automatisch en binnen een half uur zijn je schoenen fris en droog. Naast het standaard programma kan je de Shoefresh handmatig instellen. Dit is handig wanneer schoenen extra stinken of erg nat zijn.

Gemakkelijk en handig

Droogt snel en efficiënt
De Shoefresh is de enige schoenendroger die desinfecteert én droogt. De Shoefresh droogt de schoenen grondig van binnenuit. Door de krachtige ventilator gaat dit proces extra snel. Matig vochtige schoenen zijn al in 20 minuten droog.

Start en stopt automatisch
De Shoefresh is uitgerust met infrarood sensoren. Zodra je de schoenen op de houders plaatst, start de schoenendroger met het standaard programma. Na het verstrijken van de tijd stopt de Shoefresh automatisch.

Eenvoudige bediening
Het standaard programma kun je eenvoudig aanpassen. Je kunt zelf de duur van het desinfecteren, de duur van het drogen en de temperatuur instellen.

Stil in gebruik
Fijne apparaten, zijn stille apparaten. De Shoefresh doet zijn werk haast geruisloos en produceert minder dan 30 decibel.

Super desinfecterend
Ozontechnologie is een natuurlijke manier om schimmels en bacteriën te doden. Het proces duur vijf minuten en hierna vervalt ozon vanzelf in zuurstof. Na het desinfecteren blijft dus niets achter in de schoen en in de ruimte.

Mooie, gezonde voeten

Goed voor je schoenen én voeten
Sporters hebben een vergroot risico op kalknagels en voetschimmel, ook wel zwemmerseczeem genoemd. Kleedkamers, doucheruimtes en zwembaden zijn een broeinest voor schimmels en bacteriën. Maar ook de combinatie van dichte schoenen en zweetvoeten vergroot de kans daarop. De Shoefresh zorgt ervoor dat de schoenen droog worden van binnenuit en tevens dat de schimmels en bacteriën worden bestreden. Deze manier van bestrijden is veel gemakkelijker dan de schoenen behandelen met poeder of een spuitbus.

Milieu­vriendelijk

De meest natuurlijke manier van desinfecteren
De Shoefresh schoenendroger zet zuurstof om in actieve zuurstof, ook wel ozon genoemd. De ozon circuleert door de schoen en doodt de bacteriën en schimmels. Binnen vijf minuten vervalt de ozon weer tot zuurstof. Na het desinfecteren blijf dus niets achter in de schoen en in de ruimte. Deze manier van desinfecteren is dus zeer natuurlijk en schoon.

Beproefde methode
Ozontechnologie is een beproefde methode van steriliseren en desinfecteren. Het word bijvoorbeeld gebruikt voor het zuiveren van afvalwater en drinkwater. De medische sector en de voedingsindustrie gebruiken ozon voor ontsmetting en andere doeleinden. In grote hoeveelheden kan ozon ademhalingsproblemen en hoofdpijn veroorzaken. De hoeveelheid ozon die bij het gebruik van de Shoefresh vrijkomt is echter zeer gering. Deze bevindt zich ruim onder het wettelijk maximum.

Geventileerde ruimte
Ozon omringt de aarde en absorbeert een groot deel van de schadelijke UV-straling van de zon. Vaak ruik je de ozon na een onweersbui. Het heeft een herkenbare sterke, natuurlijke geur. Deze kan als onprettig worden ervaren. De beste plaats voor de Shoefresh is dan ook in een geventileerde ruimte, zoals een bijkeuken of garage. Maar even een raampje, rooster of deur openzetten bij gebruik kan ook.

Waar te koop - Prijs

Bij mij verkrijgbaar voor slechts 99 euro.
Direct leverbaar.