Deze maand in de kijker : Esthederm zonnelijn

Beschrijving

De zon bevat schadelijke stralen zoals UVA en UVB die zorgen voor verbranding en veroudering van de huid. Maar de zon bevat ook goede stralen die zorgen voor de bruining van de huid. Bij een normale zonnencrème met een beschermingsfactor gaat de crème ervoor zorgen dat de UVA en UVB stralen niet door de huid kunnen maar de bruiningsstralen kunnen ook niet door waardoor de huid wel beschermd is maar niet gaat bruinen.
De zonnencrèmes van Esthederm gaan enkel de schadelijke stralen zoals UVA en UVB tegenhouden en de goede stralen doorlaten.

Hoe kan dit ?

In de huid zitten melanocyten (cellen die zorgen voor de bruining van de huid), de crèmes van Esthederm gaan deze cellen stimmuleren waardoor het bruiningsproces sneller op gang komt. De crème gaat er ook voor zorgen dat de bruinigsstralen van de zon door kunnen tot in onze cellen, maar gaat de UVA en UVB stralen afblokken en terug wegkaatsen.

Resultaat

Een mooi egaal gebruinde huid zelfs voor mensen die anders nooit goed bruinen. de huid gaat niet verbranden en niet verouderen door de zon.