Gelaatsverzorging

Je kan bij "Elleance Beauty en Wellness" ook terecht voor een volledige gelaatsverzorging.

Reinigen van het gezicht, een vochtinbrengende crème, een gezichtsmasker, een relaxerende massage ... Om de huid van je gezicht gezond en in optimale conditie te houden, is een goede verzorging van groot belang. Denk hierbij aan het reinigen van het gezicht, het kiezen van de juiste crème, op zijn tijd scrubben en jezelf verwennen met een gezichtsmasker. Je huid zal je dankbaar zijn.

Uitermate belangrijk hierbij is dat er kwaliteitsvolle producten gebruikt worden. Ik gebruik, bij de gelaatsverzorging, enkel producten van Docteur RENAUD.

Docteur Renaud, Happy Cosmétologie staat voor natuurlijke producten, waar u blij van wordt en die u een professioneel resultaat geven.

Meer dan 60 jaar geleden is het merk gecreëerd door de Franse “Dokter Louis Renaud” een geneesheer en echte pioneer in de cosmetiek en de plantaardige schoonheidsverzorgingen. De natuur is een uitzonderlijke bron van schoonheid en plezier. Docteur Renaud selecteert de meest effectieve werkstoffen om aan de behoefte van de huid te beantwoorden. De frisheid van framboos, de zachtheid van kamille, het stralende teint effect van wortel, de zuiverheid van limoen…

Om van het gebruik van de producten een waar plezier te maken spreken de formules van Docteur Renaud alle zintuigen aan: heerlijke geuren, zalige texturen, sprankelende kleuren! Een filosofie van geluk zit verpakt in het hart van de formules dankzij de nieuwe “geluksgevoel” werkstoffen…

Het complete gamma biedt aangepaste producten voor zowel de rijpere vrouw als een jonger publiek. De producten en behandelingen bieden u een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

Voor een optimale kwaliteit en veiligheid worden al de producten geformuleerd en gecontroleerd in  laboratoria en is hun tolerantie goedgekeurd door een onafhankelijke expert.

Behandelingen