Ontspanning- en aromamassage


Gezichtsmassage - Handmassage - Voetmassage - Rugmassage - Nekmassage
Deze wordt individueel met essentiŽle oliŽn uitgevoerd.

Beschrijving

Massage kan het lichaam stimuleren en tot rust brengen. De huid, het lymfesysteem en de bloedsomloop worden gestimuleerd. Massage bevordert de celvernieuwing en zorgt dat toxische stoffen verwijdert worden. Gespannen spieren ontspannen en stijve gewrichten worden losser. Het fysiologisch gedeelte van de zenuwen loopt van de hersenen naar onderen langsheen onze ruggengraat. Bij een zachte massage sturen deze boodschappen om te ontspannen terwijl U met een stevige massage deze ook kunt stimuleren.

Een massage werkt genezend voor het volledige lichaam en brengt de spijsvertering op gang waardoor een vluggere opname van voedsel mogelijk wordt. Dit helpt bij klachten zoals constipatie, diarree en winderigheid. Ons spijsverteringsstelsel reageert heel snel op stress. Door massage worden spanningen en angsten verminderd waardoor een regulerende werking op het spijsverteringstelsel ontstaat. Het gebruik van basisolie waaraan essentiŽle oliŽn worden toegevoegd voorziet je huid van voedingsstoffen, ontspant je spieren en brengt je geest tot rust en versterkt het weldadig effect van een goede massage. Je lichamelijke en geestelijke klachten worden verzacht, door een goede aromamassage met  een juiste combinatie van diverse etherische oliŽn. De massage is ook aan te bevelen bij hoofdpijn of migraine, schouder, nek of rugpijnen, als je vermoeid, lusteloos of depressief bent of bij algemene stressklachten.
Maar net zo goed als je gewoon een extraatje voor jezelf wilt. Net zoals je regelmatig naar de kapper gaat, behoor je je lichaam regelmatig te verwennen.
Let op, geen enkele van de massages die ik uitvoer heeft enig erotisch karakter !  Voor dergelijke massages ben je bij mij niet aan het juiste adres !

Tips voor wie gemasseerd wil worden.

  • Neem een koude douche of was uzelf. Ga niet in een heet bad liggen.
    De essentiŽle oliŽn dringen dan veel te vlug in de huid na een heet bad.
  • Gebruik gťťn deodorant of parfum.
  • Gťťn uitgebreide maaltijd nemen net voor een behandeling.
  • Drink gťťn alcohol net voor of na een massage (minstens 12 uur wachten)
  • Blijf nog enkele minuten rustig liggen.
  • Drink na de massage nog veel mineraal water, dan worden de nieren geactiveerd en kan het lichaam met ontgiften beginnen.